Van egy weboldala? Használja ki és hirdessen az AdBoxon keresztül! Regisztráljon ingyenesen és máris az AdBox partnerévé válhat. Hogy mit nyújt Önnek az AdBox?
Hirdetőink kreatív reklámjait, bannereit, automatikusan frissülő dobozait felhasználhatja weboldalán. A reklámot mi adjuk, amit néhány egyszerű lépéssel elhelyezhet oldalán...
...valamint tippeket adunk és segítünk, hogy látogatói megtalálják a nekik tetsző kedvezményeket és online tartalmakat, aminek reklámbevételeiből Ön is részesül. Regisztráljon itt!

AdBox | Online. Reklám. Bevétel.

Az AdBox Online.

Az AdBox ingyenes online affiliate hirdetési rendszer, amely lehetőséget biztosít internetes felületekkel (website-ok, blogok, tematikus oldalak, közösségi csatornával) rendelkező médiapartnereink számára, hogy maximalizálják internetes jelenlétükből származó bevételeiket.

A programban minden weboldal-tulajdonos részt vehet, legyen felülete akár egy nagy forgalmú weboldal vagy személyes témában íródó blog.

Az ingyenes, néhány percet igénylő regisztráció és annak jóváhagyása után azonnal elérhető személyes felülete, ahol minden partnerünk kiválaszthatja, hogy melyik aktuálisan futó kampányunk milyen típusú kreatívját szeretné elhelyezni weboldalán.

Az AdBox Reklám.

Az AdBox rendszerben hirdetők azért versenyeznek, hogy az Ön weboldalán reklámozhassanak!

Az AdBox hirdetői kampányteljesítmény alapján fizetnek jutalékot azoknak a médiatulajdonosoknak, akik elhelyezik a felületeiken az aktuális hirdetéseket. A hirdetési megjelenési formák különbözőek lehetnek, a banner alapú kampánytól a hírlevél-kiküldésen át akár a Facebook promócióig.

A program lényege, hogy a médiatulajdonos partner által kiválasztott promóciós mód online tranzakciót (kattintás, regisztráció, eladás) eredményezzen a hirdető számára.

Válassza ki, hogy milyen hirdetéseket szeretne elhelyezni a felületein. Az AdBoxban látható kreatívok mérőkódokkal felcímkézetten elérhetőek, tehát az AdBox rendszere minden online tranzakciót mérni fog a kihelyezett kreatívokon.

A programban való részvétel egyetlen feltétele a hiánytalanul, valós adatok megadásával kitöltött regisztrációs ív elküldése, valamint az AdBox által jóváhagyott regisztráció. Jelentkezésének elfogadása után máris megkezdheti a hirdetők közötti válogatást!

Az AdBox Bevétel.

A technikai és tartalmi támogatást az AdBox biztosítja a weboldal-tulajdonosoknak. Segítségünkkel Ön befektetés nélkül kamatoztathatja meglévő internetes felületeit.

Optimalizálja kampányait: figyelje valós időben a kampányok teljesítményét! Kattintás, regisztráció vagy vásárlás, az AdBox statisztikai felületén a létrejövő online tranzakciók azonnal megjelennek.

A sikeres együttműködésünk alapja az AdBox megbízható rendszere, amely mind a hirdetőknek, mind az online médiatulajdonosoknak megbízható mérési és technikai hátteret biztosít.

Kifizetés: jutalékát az AdBox Általános Szerződési Feltételek szerint fogja megkapni a felületein megvalósult tevékenység után.

Az AdBox minden felhasználó számára díjmentes!

Az AdBox Partner.

Minden médiatulajdonos partnerünk számára azt ajánljuk, hogy legalább hetente egyszer jelentkezzen be AdBox fiókjába és ellenőrizze a kampányainak online aktivitását, valamint tájékozódjon az új kampányokról, optimalizálja hirdetési tevékenységét a bevételének maximalizálása érdekében.

Amennyiben kérdése merül fel az AdBox Programmal kapcsolatban, tájékozódjon a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon vagy keresse fel munkatársainkat az info@adbox.hu címen!